LES FLÂNEUSES

Aanbod

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

EEN FLÂNEUSE ONTBLOOT HOE ZE ZICHZELF HET LIEFST ZIET. ZE WORDT WIE ZE WIL ZIJN, EN IEDEREEN KAN HAAR WORDEN.

Flâneuse-sessies zijn er in vele maten en vormen, van kort en krachtig tot uitgebreid en op maat.

Ik vul de ruimte met een veilige en genereuze sfeer; jouw je-ne-sais-quoi jaagt de schroom naar buiten. De beelden bekronen wat voorbij gaat, als cadeau aan jezelf.

OP MAAT (ZONDER MATE)

We stoppen de tijd op een passend moment en een plek vol schoonheid en/of betekenis. Ik kom je tegemoet en zorg voor een spiegel met veiligheid en bewondering. We vieren wat overwonnen werd en wat nog komt.

Gewoon jij, op je mooist. Voor wie de ultieme date met zichzelf zoekt.

(Vanaf €1300)

OP ROLLEKESDAG

Als welgemeende f*** you aan al wat de beeldcultuur verziekt, organiseer ik jaarlijks een dag met microsessies. Ik focus op inclusiviteit, jij ontmantelt je imperfecties.

Voor avonturiers, en voor het goede doel.

OP FLÂNEUSESDAG

Ik kies een locatie waar kwetsbaarheid vrij kan ronddwalen. Binnen of buiten, met bloemen, warmte en sessies vol tijd. Vooroordelen en schaamte worden aan de voordeur geparkeerd. Zachtheid en verwondering zijn troef. Wat de mensen gaan denken doet er weinig toe als je eigen lijf mag vertellen hoe schoonheid eruit ziet.

Voor wie een duidelijk plan even belangrijk is als rebellie.

(Vanaf €900)

OP (RE)TREAT

Een week baden in zon, zelfzorg en gelijkgezinden: geen beter moment om jouw flâneuse-sessie te laten drijven, zonder oordelen te raken. De dagen zijn vrij van routine en druk; de sessies vinden plaats tussen aperitief en avondmaal. Om naar jezelf te kijken met de blik van genereuze vrienden, en te ontdekken wat je zelf niet had kunnen zien.

Voor zoekers die niet stoppen als ze het vinden.

(Vanaf €3000)